понеділок, 21 жовтня 2019 р.

Готуємось до зно 2020

Збірник містить завдання в тестовій формі з української мови та літератури різного рівня складності. До цього видання додано три нові варіанти орієнтовного тесту у форматі ЗНО 2020.
Посібник відповідає вимогам сучасної тестології. Його укладено відповідно до чинних навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів, затверджених Міністерством освіти і науки України.
Видання призначене для якісної підготовки старшокласників до проходження зовнішнього незалежнооцінювання з української мови та літератури.

ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ

Графік проведення зовнішнього оцінювання 2020 року

Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти календарним планом проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до закладів вищої освіти у 2020 році.
У 2020 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови й літератури та фізики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 1 червня по 15 червня 2020 року.
Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року
Предмет
Дата проведення
Математика
21 травня (четвер)
Українська мова та література
26 травня (вівторок)
Фізика
28 травня (четвер)
Іспанська мова
01 червня (понеділок)
Німецька мова
01 червня (понеділок)
Французька мова
01 червня (понеділок)
Англійська мова
02 червня (вівторок)
Історія України
04 червня (четвер)
Біологія
09 червня (вівторок)
Географія
11 червня (четвер)
Хімія

15 червня (понеділок)

Предметні олімпіади

Олімпіаду "Всеосвіта Осінь 2019" продовжено до 27 жовтня ! Завдання у формі тестів. Поспішайте зареєструватися! Олімпіада з української мови безкоштовна! Вітаємо першого переможця !